Coconut tofu curry

De marius codrea. pe 11 mai 2018

1. In ulei de rapita fierbine se adauga boabe mustar, schinduf si frunze de curry pina se elibereaza aromele. (atentie sa nu prajiti si sa ardeti condimentele - devin amare) 2. Aduga ceapa, usuroi, chilli si soteaza. (asezonati dupa gust) 3. O lingura de turmeric, si un praf de garam masala. 4. Adauga: florile de conopida, nautul prefiert, lapte de cocos si eventual putina supa legume (foc mic). 5. Cind conopida are consistenta dorita se adauga bucatelele de tofu si se mai tine la foc mic 1-2 minute. 6. Se opreste focul si se adauga coriandru/patriunjel proaspat. 7. Servit alaturi de niste parathas cu unt. Gata!

Creează și tu o rețetă și primești puncte pe care le poți folosi în Bucătăria ta!

Intră în bucătărie

Reţete recomandate

Te rugăm să întorci dispozitivul tău pentru a vizualiza conținutul site-ului în condiții optime.