Cuburi Inedit Inegalite

De Lache Vasile. pe 25 aprilie 2018

Se ia o punga de cuburi de 100g, se pune apa la fiert cu putina sare, dupa ce a fiert apa se adauga cuburile si se fierb pana ele se fac pufoase dar nu sa fiearba pana, sa se descompuna (preciez: daca le fierbi prea mult au tendinta sa se descompuna) se pune ceva sare la fiert impreuna cu cuburile, dupa ce au fiert se scurg de apa, se pregateste tigaia,de marime medie,( e importanta precizarea), se incinge, se pune ulei sa balteasca, se pun cuburile scurse de apa, se presara sare destula cam pe trei sferturi de lingura de sare, peste cuburi, dupa care se invart, la foc mediu, pana prinde o culoare arami auri deschisa (ca in poza) NU UITATI cuburile se invart in tigaie incontinu pana capata culoarea dorita (aramiu auri deschisa), in cazul in care nu mai are ulei de unde sa traga, adugam ulei la fel de mult ca si prima oara, le lasam sa prinda culoare dupa care se servesc simple sau cu masline sau cu salata. POFTA BUNA!!!

Creează și tu o rețetă și primești puncte pe care le poți folosi în Bucătăria ta!

Intră în bucătărie

Reţete recomandate

Te rugăm să întorci dispozitivul tău pentru a vizualiza conținutul site-ului în condiții optime.