Noodles cu legume si sos de soia

De marius codrea. pe 17 aprilie 2018

1. Se fierb separat taieteii. Pastrati putina apa in care au fiert pentru a forma sosul. 2. Ciupercile urechi de lemn se pun in apa fierbinte pina se inmoaie. 3. Alunele se prajesc (fara ulei) intr'o tigaie. 4. In wok: ghimbir, usturoi, chilli + un ulei neutru (ex: rapita). Adaugati morcovi + ardei taiati julien. Urmeaza sos de stridii, otet de orez, un praf de zahar. 5. Spre final adaugati taiteii si ciupercile. Adugati putina apa de la paste daca doriti sa formati un sos. 6. Adaugati alunele + ceapa verde taiata pentru o textura mai corcanta. 7. Serviti cu de un sos de soia Inedit pentru a pune mai bine in evidenta aromele. Gata!

Creează și tu o rețetă și primești puncte pe care le poți folosi în Bucătăria ta!

Intră în bucătărie

Reţete recomandate

Te rugăm să întorci dispozitivul tău pentru a vizualiza conținutul site-ului în condiții optime.