Risotto ai frutti di mare cu saramura Tofu cu chimen

De Luiza Pisica. pe 16 mai 2018

mod de preparare Se pune orezul la inmuiat 15 minute, dupa care se fierbe 5 minute. Tofu se scurge pe un prosop absorbant si se taie cubulete cu latura de 1 cm. Se calesc usturoiul, ceapa tocate marunt si ardeiul taiat fasii. Se adauga tofu, orezul fiert si sosul de soia. Se lasa pe foc 3-5 minute.Fructele de mare la rândul lor se fierb, apoi se amesteca împreună cu orezul si se lasa inca 15 min in tigaie până se omogenizeaza împreună.se foloseste si putin vin alb . Mancarea se serveste calda, ornata cu parmezan.

Creează și tu o rețetă și primești puncte pe care le poți folosi în Bucătăria ta!

Intră în bucătărie

Reţete recomandate

Te rugăm să întorci dispozitivul tău pentru a vizualiza conținutul site-ului în condiții optime.