Tofu cu legume

De Violeta Anton. pe 11 februarie 2018

Intr-un Wok la foc mare am pus putin ulei de susan , 1 catel de usturoi tocat , putin ghimbir ras, 1-2 fire de ceapa verde, si o buc de ardei iute rosu felii ..Apoi am ''aruncat' 75-100 gr de fasole verde blansata . Lasam putin pe foc si agitam tigaia ( preferabil prin rasturnarea ingredientelor si nu prin amestecare . +2 linguri de pasta de ardei rosu si 1 lingurita de dulceata de ardei iute ( de pers) si dupa 1 min mai agitam putin tigaia si punem 1/2 cut de tofu Inedit taiat cubulete ( de pers). Agitam tigaia putin si continuam cu sos de soia Inedit ( 1-2 lg), putin sos de stridii si 1 lgt de otet de orez. Dupa vreo 1-2 min ar trebui sa fie gata si o servim calda ( dar nu e obligatoriu ) cu cateva arahide zdrobite . felii de ardei iute rosu , cateva frunze de patrunjel /coriandru verde , cateva picaturi de ulei de susan si o lingurita de seminte de susan

Creează și tu o rețetă și primești puncte pe care le poți folosi în Bucătăria ta!

Intră în bucătărie

Reţete recomandate

Te rugăm să întorci dispozitivul tău pentru a vizualiza conținutul site-ului în condiții optime.